Ondanks deze succesvolle periode zijn zowel Van Barneveldt als de Technische Commissie tot de conclusie gekomen dat het beter is om in het komende seizoen een andere trainer voor de groep te plaatsen. (Foto: stockfoto)
Ondanks deze succesvolle periode zijn zowel Van Barneveldt als de Technische Commissie tot de conclusie gekomen dat het beter is om in het komende seizoen een andere trainer voor de groep te plaatsen. (Foto: stockfoto) (Foto: Stockfoto)

C.K.C. Kinderdijk en Johan van Barneveldt na dit seizoen uit elkaar

  Sport

KINDERDIJK - Na een goede samenwerking van 2 seizoenen zullen C.K.C. Kinderdijk en Johan van Barneveldt aan het einde van dit seizoen uit elkaar gaan.

In onderling overleg is besloten geen gebruik te maken van de optie voor een derde seizoen. Na eerder een aantal seizoenen bij C.K.C. Kinderdijk succesvol actief te zijn geweest, werd Van Barneveldt 1,5 jaar geleden opnieuw aangesteld als hoofdtrainer, met als doel het enthousiasme en de beleving in de selectie terug te brengen en de weg naar de eerste klasse te plaveien. Op het veld werd direct het kampioenschap behaald in de 2e klasse; in de zaal werd dit ondanks een prachtige eindsprint, net gemist. Dit seizoen zal het team op het veld in de 1e klasse moeten vechten voor lijfsbehoud, en draait het in de zaal bovenin mee in de 2e klasse.
 
Ondanks deze succesvolle periode zijn zowel Van Barneveldt als de Technische Commissie tot de conclusie gekomen dat het beter is om in het komende seizoen een andere trainer voor de groep te plaatsen. Ook Stefan Gringhuis, trainer van het tweede team, zal aan het eind van dit seizoen C.K.C. Kinderdijk verlaten.

Meer berichten