Wederom verlies CKC Kinderdijk

  Sport

Kinderdijk - Onder een waterig zonnetje en een stuk kouder dan de vorige wedstrijd speelde CKC deze keer tegen Merwede/multiplaat uit Sliedrecht.
Voor aanvang van de wedstrijd stond Merwede op de 3e plaats en CKC op de 7e.


Er was 1 wissel toegepast door trainer van Barneveldt. Door afwezigheid van Stephanie Smid stond Laura Verveer in de basis. De wedstrijd kwam deze keer langzaam op gang en dus was het resultaat dat het na 12 minuten spelen nog maar 2-2 stond. Door middel van een mooi uitgespeelde bal in combinatie met Martijn scoorde Max de 2-3 en scoorde Martijn daarna ook nog de 2-4.
Acht minuten voor de rust kreeg Merwede de 2e strafworp en zette de stand op 5-4. Vlak daarna kreeg ook CKC de eerste strafworp en stond het weer gelijk. Merwede liep nog 2 punten uit en daarom was de ruststand 8-6.


Direct na rust schoot CKC 3 keer achter elkaar raak en kwam dus op een voorsprong van 8-9. Merwede scoorde echter ook en kwam daarmee op wederom gelijk hoogte met CKC. Daarna hadden ze de smaak te pakken en gooiden 4 maal de bal in de korf. 13-9. CKC probeerde nog iets terug te doen maar Merwede was te sterk. Eindstand daarom 17-13

Scores deze wedstrijd:
Martijn Kreuk 5x, Arjan Schook 4x, Max Donkervoort 2x, Simone Hoek en Rianne Borsje 1x

De eerstvolgende wedstrijd van CKC is op zaterdag 12 mei tegen Rust Roest uit Eindhoven op het eigen Molenzichtterrein.
Aanvang 15:30 uur.

Meer berichten