Het open jeugdtoernooi ATV wordt dit jaar voor het tiende opeenvolgende jaar gehouden. (Foto: Privé)
Het open jeugdtoernooi ATV wordt dit jaar voor het tiende opeenvolgende jaar gehouden. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Tiende open jeugdtoernooi ATV

  Sport

ALBLASSERDAM - Het open jeugdtoernooi ATV, wordt dit jaar voor het tiende opeenvolgende jaar gehouden.

In navolging van de afgelopen editie van het open jeugdtoernooi ATV is er het ATV Tenniskids Event op 20 juni voor de leeftijdscategorieën Rood (5 t/m 9 jaar) en Oranje (8 t/m 11 jaar). De uiterste inschrijfatum is 16 juni. Daarnaast wordt het, door de KNLTB goedgekeurde, hoofdtoernooi voor de oudere jeugd van 18 juni tot en met 24 juni gehouden.   

Iedere jonge tennisser of tennisster uit Alblasserdam en omstreken kan zich inschrijven voor de volgende onderdelen (max. twee per deelnemer): JE, JD, ME, MD en de mix in de leeftijdscategorieën: Groen1/2 (10 t/m 12), t/m 12, t/m 14 en t/m 17 jaar. Net als in de voorgaande jaren worden er weer mooie prijzen verdeeld. De uiterste inschrijfdatum is 9 juni 2018.

Dit jaar is het voor de derde keer dat het open jeugdtoernooi ATV aangesloten is bij het zogeheten "Drechtsteden circuit". De deelnemers van dit circuit kunnen op verschillende open toernooien in de regio punten verdienen door hun prestaties op de baan.  Als de kinderen aan minimaal 3 toernooien hebben meegedaan, komen ze in aanmerking voor de finaledag aan het eind van het circuit. Op deze dag spelen de deelnemers, met de meeste punten, een laatste maal om uit te maken wie zich winnaar van het circuit in zijn of haar leeftijdscategorie mag noemen! 

Inschrijven voor zowel het Open toernooi als het Rood/Oranje event kan via het internet (www.toernooi.nl; zoek op ATV Jeugd Open voor het hoofdtoernooi. Het rood/oranje event vind je op: www.tenniskids.toernooi.nl; zoek op Alblasserdam). Daarnaast is er op de ATV-site (www.tennisvereniging-atv.nl) en op de Facebook-pagina van het open jeugdtoernooi ATV een direct link aangemaakt voor de inschrijving.   

De wedstrijdleiding is dit jaar in handen van: Adamo Ritmeester, Robert van der Waal, Siebe Versendaal en Bart de Zeeuw. Voor meer informatie kunt u terecht op de ATV-site en onze Facebook-pagina. Eventuele vragen kunnen gesteld worden via het volgende e-mailadres: ATVopenjeugdtoernooi@gmail.com.

Meer berichten