Foto: pr

Smash '66 Dames 2 pakt 2 punten tegen koploper

  Sport

Alblasserdam - De derde wedstrijd in de tweede klasse beloofde wederom een pittige te worden voor de afgelopen seizoen gepromoveerde Dames 2 van volleybalvereniging Smash '66. Tegenstander SNA staat eerste in de competitie en de verwachting is dan ook dat de dames het moeilijk gaan krijgen.

In de eerste set laat Smash'66 zich overdonderen door SNA, er is een sterke service en de pass komt niet goed aan bij de spelverdeler waardoor er niet goed aangevallen kan worden. De set wordt verloren met 12-25.

De tweede set starten de dames weer op 0 en ze zijn er klaar voor. Deze set komt de pass beter aan en kan er aangevallen worden. Dit werpt zijn vruchten af en met veel doorzettingsvermogen en aanmoediging van de kant, trekt Smash'66 de set naar zich toe met 25-23.

In de lastige derde set is er wederom weer een sterkte service vanuit SNA waardoor Smash'66 op 0-12 achterstand komt. Deze weten de dames helaas niet meer in te halen en wordt verloren met 11-25.
Met een tussenstand van 1-2 wordt er begonnen aan die spannende vierde set. Smash'66 is er op gebrand deze set te winnen en gaat vol aan de bak. De service wordt beter en de pass komt beter aan waardoor er lekker aangevallen kan worden. Het is een spannende set waarbij beide teams gelijk oplopen, maar Smash '66 weet druk te houden en de set wordt nipt gewonnen met 25-22.

Bij een gelijkspel volgt een bepalende vijfde set. De dames starten goed, maar het lukt hen niet om deze spannende set naar de hun kant te trekken. SNA deze set met 8-15.

Week van de scheidsrechter

Van 6 tot en met 14 oktober was het de 'Week van de scheidsrechter' en is bedoeld om de scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen. Ook Volleybalvereniging Smash '66 hecht veel belang aan deze, veelal vrijwillige, scheidsrechters en zette hen daarom nog even extra in het zonnetje. Uit handen van het team ontving de scheidsrechter daarom een klein presentje.

Meer berichten