Een belangrijke wedstrijd voor beide teams. (Foto: Henk Ossel)
Een belangrijke wedstrijd voor beide teams. (Foto: Henk Ossel) (Foto: Henk Ossel)

Smash '66 wint weer

  Sport

ALBLASSERDAM - Vrijdagavond werd in sportcentrum Blokweer de volleybalwedstrijd gespeeld tussen Smash '66 en Sliedrecht Sport.

Een belangrijke wedstrijd voor beide teams die allebei nog tweede kunnen worden in de 1e klasse B. De dames van Smash begonnen fel aan de wedstrijd. De servicepass werd netjes bij spelverdeelster Britt van den Boogaard gebracht en zo werden mooie aanvallen opgebouwd en afgerond. Toch kon Smash geen afstand nemen van hun tegenstander, de service, die vorige week bij Next de sleutel tot de winst was, liep vanavond niet. Er werd veel fout geserveerd en dus kon Sliedrecht toch aanhaken, al kwam de setwinst voor Smash niet meer in gevaar. Smash won de set met 25-19.

Ook in de tweede set werden er serverend veel punten verloren. Ook werd er niet zo goed verdedigd zoals dat vorige week wel gebeurde. Ondanks dat kon Smash toch redelijk bij blijven, maar verloor de tweede set met 25-20. De derde set ging de service beter lopen. Sliedrecht kwam onder druk en de Alblasserdamse dames konden vrijuit volleyballen. De set werd gemakkelijk binnen gehaald met 25-15. De laatste set leek Sliedrecht leeg gespeeld en kon Smash een grote voorsprong pakken. Halverwege had Smash even moeite doordat Sliedrecht blokkerend veel tegenhield, maar toch kon Smash ook deze set met 25-19 winnend afsluiten en zo won Smash de wedstrijd met 3-1. Woensdagavond speelt Smash om 19.30weer een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter VCE/PSV uit Eindhoven. 

Meer berichten