Logo de-vonk.nl


De hoofdprijs is deze felbegeerde gouden hamer.
De hoofdprijs is deze felbegeerde gouden hamer.

Wordt Michel Kwakernaak zondag 'beste klusvader'?

  Zakelijk

Alblasserdam / Sliedrecht - Inwoner Michel Kwakernaak uit Sliedrecht is in de race om de 'Beste klusvader van Nederland' te worden. Tijdens de voorrondes bij Hornbach Alblasserdam boorde, zaagde en schroefde hij zich een weg naar de finale op Vaderdag. Hij gaat zondag 18 juni de strijd aan met dertien andere finalisten. De projectbouwmarktketen heeft deze nieuwe award, de Gouden Hamer, in het leven geroepen als ode aan alle klusvaders die ons land rijk is.
Landelijk namen ruim honderden klusvaders deel aan de kwalificaties in de dertien vestigingen van Hornbach. Michel Kwakernaak bleek de beste te zijn van deze vestiging en mag zich nu opmaken voor de grote finale op zondag 18 juni bij Hornbach Amsterdam van 13.00 tot 16.00 uur. En hij staat er niet alleen voor, want zijn hele familie komt hem aanmoedigen!


Finale op Vaderdag
Tijdens de feestelijke finale op Vaderdag strijden uiteindelijk veertien deelnemers om een jaar lang de titel 'Beste klusvader van Nederland' te mogen dragen. De vader moet vier klusopdrachten afronden en alle opdrachten worden door een jury beoordeeld. De winnaar van deze eindstrijd gaat met de eerste Gouden Hamer aan de haal en vergaart landelijke faam, via billboards door het hele land en advertenties in kranten en bladen. Een echte held voor heel klussend Nederland want niemand kan meer om deze klusvader Michel Kwakernaak heen!

Reageer als eerste
Meer berichten