Nieuwe Trekpleister in Alblasserdam geopend

  Zakelijk

Alblasserdam - De nieuwe drogisterij aan de Plantageweg 31A vierde woensdagmorgen sprankelend haar winkelopening. Saskia Eliasberg, filiaalmanager van Trekpleister had de eer om de deuren officieel te openen voor de inwoners van Alblasserdam en omgeving. De feestelijk versierde winkel met de vertrouwde uitstraling van Trekpleister stond in het middelpunt van de belangstelling. Medewerkers van de drogisterijketen heetten haar klanten welkom en voorzien hen vanaf vandaag vol enthousiasme van persoonlijk advies over het brede Trekpleister-assortiment. Ter ere van de opening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.

"De nieuwe winkel is ruim opgezet en overzichtelijk, zodat klanten alles op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid gemakkelijk vinden", vertelt filiaalmanager Saskia Eliasberg. "Samen met het team staan we klaar om klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij verdienen en hen kennis te laten maken met het voordeel van Trekpleister. We nodigen alle inwoners van Alblasserdam en omstreken dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen", aldus Saskia.

Uitgebreid health assortiment

In de drogisterij bieden medewerkers de helpende hand bij vragen over producten uit het gevarieerde assortiment. Zo kunnen zij klanten adviseren over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen, schoonheids- en verzorgingsproducten. Met name het health assortiment van Trekpleister is uitgebreid en heeft een prominente plek gekregen in de groen gekleurde schappen in de winkel. In de oranje schappen vinden klanten de artikelen die in de aanbieding zijn.

Meer berichten